There was an error in this gadget

Tuesday, 17 May 2011

Maternity Shoot 1

Alhamdulillah, walaupun cuaca tidak mengizinkan, tapi materniti shoot yg pertama ini berjaya dilakukan.
terima kasih kpd psngan Fikri Azri & Nurulhidayah Asyikin, dan juga baby yg bkl lahir dlm perut tu..
mereka ni merukana kwn sekola aku dl..xsangke akhirnye bersame juga.
dan sekarang da nk ad baby lg beberape hari je lg..tga tggu saat...cuak2..

Sempat tanye bakal mak n ayah ni name ap yg akan diberikan kt baby yg bakal lahir ni..
name ayahnye Fikri Azri (FA). anaknya kne le ikut name cm ayahnya, start ngn FA..hehe
so name yg mereka pilih adalah Farhan Afif (FA).

Sedikit gambar kenang-kenangan untuk boy n ayin, before diorg dapat baby...
sbb da 9 bulan da kn..

Lokasi shoot: Taman tepi sungai kerian, Parit Buntar, Perak.
Masa: 6:00- 7:00







2 comments:

  1. mantap la wak..nnt baby dh lahir kita wat 1 lg photoshoot ek..hehe =)

    ReplyDelete
  2. sure2...
    xde hal..
    fist client for maternity shoot...hehehe
    TQ2

    ReplyDelete